Skip links

Årets smarteste juleavslutning ble nettopp det!

Klimapartnere Østfold ved Stine Nygaard og Klima Østfold ved Guro Nereng takker alle som har delt formiddagen med oss på litteraturhuset.

Sammen fikk vi til akkurat det vi hadde ønsket oss. En formiddag der vi ikke bare fikk kunnskap og innsikt, men også ble bedre kjent, fikk en god dialog, fruktbare spørsmål og gode innspill.

Østfold fylkeskommune erfarne Klimarådgiver Guri Bugge ledet oss gjennom den nylig godkjente Klimaplanen for fylket. Det er ingen aspekter ved denne planen unge Bugge ikke kjenner ut-og-inn så dette var, som ventet, svært fruktbart. Spørsmål og innlegg fra engasjerte deltagere kompletterte utbyttet.

 


Vi er også stolte over at to av Vikens påtroppende Fylkesråder satt av disse timene i denne travle førjulstiden. Anne Beathe Tvinnereim, nestleder SP og Fylkesråd Klima og miljø samt @Johan Edvard Grimstad, Fylkesråd SP – Næring.
Begge to sentrale når vi nå går inn i Viken om få dager – de skal være med å forme våre virksomheters arbeidsomgivelser, konkurranseklima og verktøykasser.
Anne Beathe gikk gjennom hovedpunktene i Samarbeidsplattformen, flanket av Johan Edvard. Foruten det rent faglige fikk vi et glimt av personene bak politikken og la grunnlaget for et godt samarbeid.
Oppfordringen om å bidra med gode historier foruten tips og innspill til disse to, vil sikkert bli fulgt opp av flere i salen. Med denne god-følelsen vil vi takke alle for dagen idag og ØNSKE EN RIKTIG GOD JUL.

Østfold Energi Oddmund Kroken Guri Lindmark Multiconsult Marker Kommune Naturvernforbundet Sarpsborg kommune Fredrikstad Næringsforening Kjell Arne Græsdal Ole Jørgen Hanssen Østfoldforskning Batteriretur Guro Nereng Tyra Risnes Trond Åge Langvik Kirkens bymisjon pedalen sykkelverksted Fredrikstad

Return to top of page
X