Skip links

Tidspunkt

26.08.22 08.30 – 26.08.22 09.30

Arrangør

Klimapartnere Viken

Sted

Digitalt

Påmelding

K-Punktet: Åpenhetsloven – Hva betyr det i praksis for meg som leder? 

1. juli 2022 trer åpenhetsloven i kraft, men vet du egentlig hva det innebærer for din bedrift? Vi får en god introduksjon til loven og inviterer våre partnere Multiconsult og Akershus energi til å dele sine erfaringer.

Anton Arnesen innehar stillingen som Group Compliance Officer i Multiconsult konsernet. Multiconsult konsernet er et av mange selskaper i Norge som må ivareta Åpenhetsloven fra og med 1. juli. Multiconsult har som et internasjonalt selskap allerede mye på plass, men har fortsatt en jobb å gjøre for å imøtekomme lovens krav. Anton vil i sitt innlegg fortelle hva som allerede er på plass og hvilke tiltak som skal iverksettes fremover. 

 

Helene Moen jobber som bærekraftsansvarlig i Akershus Energi, som så mange andre selskaper er underlagt Åpenhetsloven. Helene vil fortelle litt om hvordan Akershus Energi jobber for å ivareta kravene i åpenhetsloven, og hvordan dette inngår i det eksisterende arbeidet med sosial bærekraft i bedriften.

 

 

 

 

K-Punktet, eller det Kritiske-Punktet, er Klimapartnere Vikens nye møteserie om klima. Hver måned møtes vi digitalt for faglig påfyll om aktuelle temaer innen klima og grønn omstilling. 

Interessert i foredraget, men ikke partner? Kontakt oss her! 

Påmelding
Return to top of page
X