Skip links

Tidspunkt

02.06.22 08.30 – 02.06.22 09.30

Arrangør

Klimapartnere Viken

Sted

Digitalt

Påmelding

K-Punktet: Bærekraft i praksis

Bærekraft har etter hvert blitt et kjent begrep i både små og store bedrifter, men hvordan jobber norske bedrifter med bærekraft sånn egentlig? Denne torsdagen får vi høre fra to bedrifter hvordan de jobber med temaene i praksis.

Anna Sara Fjeld, bærekraftsansvarlig i Østfold Energi .

Til å innlede får vi besøk av bærekraftsansvarlig i Østfold Energi, Anna Sara Fjeld. Hun er utdannet siviløkonom med bakgrunn som prosjektleder i endringsprosesser i Direktoratet for økonomistyring og regionsleder i Framtiden i våre hender. Under temaet Bærer krafta?, vil hun dele sine erfaringer med hvordan bærekraft kan gå fra å være et buzzword til å representere konkret handling. 

 

Hilde Søraas Grønhovd er prosjektansvarlig og forretningsutvikler i Buskerud Næringshage. Hun jobber mye med prosjekter innen bærekraft og grønn omstilling og har i vinter fylt på med kompetanse gjennom studiet «bærekraftig forretningsmodellinnovasjon» på NMBU. Hilde har vært prosjektleder for utvikling av bærekraftstrategien i LY hytta siden oppstarten tidlig i 2021. Hun brenner for å gjøre grønn omstilling og bærekraftig forretningsutvikling til noe forståelig og relevant for SMB’er i distriktene. 

K-Punktet, eller det Kritiske-Punktet, er Klimapartnere Vikens nye møteserie om klima. Den siste torsdagen hver måned møtes vi digitalt for faglig påfyll om aktuelle temaer innen klima og grønn omstilling. 

Interessert i foredraget, men ikke partner? Kontakt oss her! 

Påmelding
Return to top of page
X