Skip links

Tilskudd til bedrifter i Viken

Nå kan du søke om støtte til energikartlegging!

Viken Fylkeskommune tilbyr nå 50% støtte, inntil 50.000 kroner, til næringslivsaktører som ønsker å gjennomføre en energikartlegging. Det er førstemann til mølla, så her gjelder det å være rask.

De aller fleste virksomheter kan redusere energibruket med 20-30% eller mer gjennom energieffektivisering. En energikartlegging vil gi svaret på hva hver enkelt virksomhet kan gjøre, hvor det er mest å spare, og hva som er det mest lønnsomme å starte med.

Lanserer ny tilskuddsordning!

Viken Fylkeskommune har nylig lansert tilskuddsordningen, Tilskudd til energianalyser på næringsbygg. Her kan bedrifter med organisasjonsnummer, som eier eller drifter bygg i Viken, søke om tilskudd for opptil 50.000 NOK eller maksimalt 50 prosent av totale kostnader for å utarbeide energianalyse/kartlegging.

– Hjelper partnerne med å sende inn søknad

Klimapartnere Viken ønsker å gjøre det enda enklere for våre partnere å benytte seg av denne muligheten. Derfor har vi inngått et samarbeid med Energiråd AS, som er en uavhengig ENØK-spesialist. Sammen med Energiråd vil vi tilby våre partnere gratis hjelp til å få raskt sendt inn en kvalifisert søknad om støtte.

Ønsker din virksomhet å benytte seg av dette tilbudet er det bare å ta kontakt med Marte Sivertsen i Klimapartnere Viken på martesi@viken.no.

Return to top of page
X