Skip links

KØ Toppledersamling Inspiria science center

Klimapartnere i Østfold hadde idag vår første Toppledersamling på Inspiria science center. Vi var representert med 18 av våre partnervirksomheter – og over 30 ledere.

 En inspirerende formiddag, med ledere som imponerer!

Per Espen Stoknes leverte, som alltid! Inspirasjon – engasjement, humør og kunnskap – han er en pakkeløsning uten mange sidestykker.
Avslutningsvis hadde vi en runde der vi alle “kastet hansken” og utfordret hverandre/partnerskapet. Modige og ambisiøse, men samtidig konkrete og gjennomførbare utfordringer. Dette er en liste vi skal følge hverandre opp på senere.

Det er handlekraft og mot i denne gjengen, – dette er ledere som jobber daglig med sine klimamål. De har et genuint ønske om å bidra til fremtidsplaner for et bærekraftig samfunn, samtidig som virksomhetene levere gode resultater.

Takk til alle partnervirksomhetene som gjorde denne samlingen helt genial.
Batteriretur Borg Havn IKS Becour Denofa Fredrikstad kommune Fredrikstad Næringsforening Inspiria science center Kronos Titan Multiconsult Klima Østfold Naturvernforbundet Norengros Medi Partner Fredrikstad SmartEnergi.com Østfold Energi Østfoldforskning Viken fylkeskommune Klimapartnere

Return to top of page
X