Skip links

Looping

Reduser engangsplast med Modulcover™. Vår gjenbruksemballasje benyttes av flere av Norges største entreprenører og utleiere av modulære byggsystemer.

Looping utvikler miljøvennlig transportemballasje og leverer gjenbruk som tjeneste

Looping utvikler sirkulære løsninger der materialer holdes i omløp uten å miste verdi, men brukes igjen på nye nytteområder med forlenget levetid.

Gjenbruk – en forretningsmodell for fremtiden

Looping er et selskap som produserer og utvikler gjenbrukbar transportemballasje for bygg og anleggsbransjen. Vår første produktserie Modulcover ™ er tilpasset modulmarkedet med et gjenbrukbart beskyttelsesdekke for entreprenørmoduler, bomoduler og stålmoduler.

Vi tilbyr gjenbruk som tjeneste i en modell der produktene vedlikeholdes og spores gjennom hele livsløpet slik at kunden til enhver tid får en best mulig brukeropplevelse. Selve produktinnovasjonen eliminerer bruken av engangsplast og reduserer tid brukt på emballering og demontering med opp til 75%.

Så langt har vi redusert over 60 tonn med engangsplast for våre kunder på tvers av bygg og anleggsbransjen og vi er stolte av å ha langvarige samarbeid med ledende aktører som Ramirent og Cramo Group.  Deres tilbakemelding er tydelig – å gå tilbake til engangsplast er ikke et alternativ. Denne tillitserklæringen er vår hovedmotivasjon for å utvikle kvalitetsprodukter som gjør kundene våre bedre, noe vi jobber med kontinuerlig gjennom innovasjon, testing og produktutvikling.

Vi tar gjerne en kaffeprat og hjelper deg gladelig med utfordringer vi kan bidra til å løse med gjenbruk som tjeneste!


Looping
  • Partner siden 12.04.21
  • Kontaktperson: Josefine Brekke
  • Telefon: +47 944 84 757
https://looping.no/

Bli en klimapartner du også!

Kom i gang
Return to top of page
X