Skip links

Sørlie Næringseiendom

Sørlie Næringseiendom jobber for å skape forutsigbarhet i hverdagen for sine kunder!

Sørlie Næringseiendom jobber for å skape forutsigbarhet i hverdagen for sine kunder!

Ved å tilpasse planløsning, interiør og eksteriør for den enkelte kunde sørger de for et godt og effektivt arbeidsmiljø. Som en aktiv støttespiller for både nye og eksisterende leietagere arbeider de for at deres arbeidshverdag skal være så enkel som mulig.

Sørlies filosofi
Rom for trivsel og produktivitet er det vi har i fokus når vi skaper de fysiske rammene et lokale er. Effektive og gode arbeidsmiljøer skal planlegges slik at de ivaretar helsen til alle som jobber i lokalene. Vår oppgave er å skape forutsigbarhet i det fysiske arbeidsmiljøet i samarbeid med våre kunder.

Gode arbeidsdager for oss er når vi finner smarte løsninger, er engasjerte og holder det vi lover. Da har vi det gøy på jobb og det håper vi smitter over på våre kunder.

Historien
Sørlie Næringseiendom AS skriver videre på en stolt familiehistorie.

I 2018 i forbindelse med en deling av bedriften, endret vi navnet til Sørlie Næringseiendom AS. Vi har fortsatt tvillingbyene Fredrikstad og Sarpsborg som hovedområde og eier ca. 30 000 kvadratmeter næringslokaler – og drifter og forvalter ca. 40 000 kvadratmeter, med ca. 100 leietakere – og tilsammen 700 mennesker har arbeidsplassen sin i våre bygg. Det er disse folka som inspirerer oss til å jobbe. Les mer under vår historie.


Sørlie Næringseiendom
  • Partner siden 01.06.21
  • Kontaktperson: Stian Bjordal Furset
  • Telefon: +47 406 39 427
https://sorlie.no/

Bli en klimapartner du også!

Kom i gang
Return to top of page
X