Skip links

Elbåtkonferansen 2022

Samler bransjen med elbåtkonferanse

Elbåtkonferansen er en arena hvor offentlige og næringslivsaktører samles for å øke graden av kunnskap og skape interesse for å tenke grønt også på sjøen.

Elbåtkonferansen på Vollen ble for første gang arrangert våren 2021, og kom som et initiativ fra klimapartner Vollen Marina i Asker etter de så en stadig økende interesse for, men mangel på kompetanse om elbåtnæringen. Målet med Elbåtkonferansen er å samle sentrale aktører i Norge som er interesserte i eller jobber med elbåtløsninger.

 

I år arrangeres konferansen den 29. april på Vollen Marina, og er en fagkonferanse rettet mot premissleverandører, politikere og elbåtentusiaster. Gjennom å skape en arena hvor aktører kan samles på tvers håper Vollen Marina å sette fokus på viktige temaer som hvordan båtnæringen skal tilpasse seg FNs bærekraftsmål, ladeinfrastruktur, og redusert bruk av naturskadelige produkter på båt. Det er bekreftet en rekke spennende foredragsholdere som for eksempel Klima- og miljøminister Espen Barth Eide.

 

I tillegg til å være en arena for kunnskapsutveksling, tilrettelegges det for at privatpersoner kan teste ulike elbåter. Dette er noe Daglig leder i Vollen Marina, Morten Gjeruldsen, mener er et viktig grep for å få flere til å velge elektrisk når de skal ut på sjøen. Klimapartnere Viken er samarbeidspartner på konferansen og vi håper flere av våre partnere ønsker å delta for å lære mer om hvordan vi kan få til grønn omstilling, også på sjøen.

 

Les mer om Elbåtkonferansen her!

 

KJENNER DU NOEN SOM JOBBER MED INNOVATIVE LØSNINGER MOT ELBÅTBRANSJEN?

Da må du nominere de til Elbåtkonferansens gründerpris 2022!

Les mer om Elbåtkonferansens gründerpris 2022 her!

Return to top of page
X