Skip links

Webinar – Fossilfri Transport – Ansattes reiser og elektrifisering

8. september kl. 09.00-11.30 inviterer Klimapartnere Østfold (Viken) og Klima Østfold til webinar.

PÅMELDING WEBINAR

Fossilfri transport
Klimapartnere Østfold -Viken og Klima Østfold samarbeider om en rekke seminarer om Fossilfri transport. Dette er det andre i serien og vi har to temaer på agendaen. Det ene er tilrettelegging for at ansatte reiser mindre og når det reises at det gjøres mest mulig miljøvennlig og fossilfritt. Vi tar for oss både reisen til og fra jobb, og reiser i arbeidsgivers regi. Her får du blant annet høre mer om Hjem-jobb-hjem-tilbudet og om deleordning for elbil og elsykler, samt gode tips til gjennomføring av videomøter.

Det andre temaet er FoU-prosjekter for elektrifisering av transport. Vi får smakebiter på to av Klimapartneres utviklingsprosjekter innen elektrifisering.

Målgruppe
Alle bedrifter og offentlige aktører som har ansatte.

Webinar
Seminaret vil gjennomføres som webinar. Detaljert program, seminarlenke og påmeldingsinfo vil deles i alle kanaler så fort det er klart.

Klimamål fra Paris
Det er bred enighet om at en grønn revolusjon i transportsektoren er nødvendig hvis vi skal nå klimamålene fra Paris. Men hva må egentlig til for å redusere utslippene? Dette er et av flere seminarer der Klimapartnere og Klima Østfold jobber i partnerskap. Vi har stor tro på merverdien av samarbeid mellom aktører fra det private næringsliv, offentlig sektor, akademia og interesseorganisasjoner. Skal vi oppnå store resultater må vi tenke stort …

 «Hvis du har et eple og jeg har et eple og vi bytter, har vi fortsatt et eple hver … Men hvis du har en idé og jeg har en idé og vi bytter, vil vi begge ha to ideer»

Få med deg webinaret 8. september kl. 09.00 til 11.30

Return to top of page
X